CF Brăila visează cu Viorel Ion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul anunţat de tânărul şi ambiţiosul antrenor este clar: promovarea în Liga I. Noul antrenor al CF Brăila, reputatul Viorel Ion, are gânduri mari şi vrea să aducă fotbalul brăilean în prim plan.

Anul acesta, echipa de fotbal CF Brăila a ajuns să evolueze în liga a II-a doar graţie hazardului. Retrogradarea la „masa verde" a echipei din Urziceni a menţinut cea mai cunoscută echipă de fotbal a Brăilei în seria I a diviziei secunde.


De la Steaua la Brăila


Noul antrenor al CF Brăila este Viorel Ion, sportiv care şi-a făcut un nume la echipe cunoscute: Steaua Bucureşti (cu care a şi jucat în Liga Campionilor), Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi.
„Am fost solicitat să vin să antrenez echipa de fotbal CF Brăila, lucru pe care l-am acceptat cu plăcere. Este o provocare pentru orice antrenor să ia o echipă plasat în poziţii codaşe şi să o ridice cât mai sus. De altfel, pentru campionatul 2011-2012 am stabilit drept obiectiv clasarea în primele şase echipe ale diviziei secunde. Cealaltă ţintă pe care ne-am propus-o pentru campionatul 2012-2013 este promovarea în prima ligă", ne-a declarat antrenorul Viorel Ion.


Odată cu venirea noului antrenor la Brăila, a fost întărit considerabil şi lotul echipei locale.


Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Brăila". Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite