CURĂŢENIE GENERALĂ: Străini returnaţi de pe teritoriul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii fac anchetă. FOTO: NICOLETA BUTNARU ŞOGOR
Poliţiştii fac anchetă. FOTO: NICOLETA BUTNARU ŞOGOR

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări-Biroul pentru Imigrări Brăila, în cooperare cu Serviciul Rutier Brăila, au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă, pe linia depistării străinilor cu şedere legală.

Cu această ocazie au fost depistaţi trei cetăţeni din Turcia, un adult însoţit de doi copii, care au intrat în România în baza unor vize de scurtă şedere, în scop de vizită, iar la expirarea termenului de şedere nu au părăsit teritoriul ţării.
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări au emis pe numele cetăţenilor străini decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile, iar persoana adultă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, cu modificările şi completările ulterioare, privind regimul străinilor în România.
Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni de combatere a şederii ilegale, atragând atenţia cetăţenilor străini de a se acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite