Brăilenii votează medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Bogdan Minescu, şeful Secţiei Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean Brăila
Doctorul Bogdan Minescu, şeful Secţiei Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean Brăila

S-a dat START VOT în campania „Doctorii cu care Brăila se mândreşte", derulată de săptămânalul „ADS". Cititorii pot vot pe braila.adevarul.ro doctorul preferat, care corespunde criteriilor stabilite de „ADS". Bogdan Minescu, şeful SEcţiei Cardiologie, a reuşit să se menţină în top ca fiind doctorul de suflet a sute de brăileni.

„Un specialist desăvârşit, un om integru, un profesionist desăvârşit", a afirmat unul dintre cititori.


Din 1985, activează neîntrerupt ca medic la Brăila. 25 de ani de activitate în slujba semenilor diagnosticaţi cu afecţiuni ale inimii. A salvat mii de vieţi. La un calcul simplu, dr. Bogdan Minescu ne-a spus că, la un moment dat, avea 1.600 de pacienţi pe an - peste 40.000 din 1987 încoace.


„Am avut ecograf din anul 1987, aparat care a funcţionat, neîntrerupt, până acum doi ani. Putea fi expus ca piesă de muzeu, dar el îşi făcea treaba. Am făcut cu el, numai eu, peste 40.000 de ecografii, pentru tot atâţia pacienţi. Totodată, noi, la Brăila, am avut al doilea ecograf Doppler color din România", ne-a spus medicul cardiolog Minescu.


Argumentele cititorilor


Medicul Minescu nu este singurul nominalizat. „Doctorul Octavian Georgescu este iarăşi un medic bun, un chirurg, mi-a operat copilul. Dar şi doctorul Bălan Bratu este un chirurg bun, ca şi Mihai Drăghincescu", a afirmat un alt cititor al ziarului. Despre doctorul Octavian Georgescu, cititorii au numai cuvinte de laudă.


I-a plăcut Medicina şi a decis să-şi urmeze acest vis. A ales Chirurgia pentru copii deşi este una dintre cele mai grele specialităţi. A venit ca şi stagiar la Spitalul Judeţean de Urgenţă. A debutat ca medic chirurg în Chirurgie Infantilă la Făurei unde nu a profesat. A fost apoi medic la Policlinica din Hipodrom şi prin concurs a intrat în fostul Spital „Sf. Spiridon".


Pe lista medicilor nominalizaţi se mai află: Cosmin Boldeanu, Oncologie, Adrian Coltofeanu, Ginecologie, Eduard Drima, Psihiatrie, Alina Neacşu, Oftalmologie, Tertulian Vlăduţiu, Gastroenterologie, Antoaneta Ioniţă, UPU, Marian Baciu, UPU, Andreea Ţăvârnac, Neurologie, Mihai Drăghincescu, Chirurgie, Elena Leontieş, Medicină de Familie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite