Brăilenii vor întâmpina Anul Nou cu muzică şi artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Piaţa Independenţei sunt aşteptaţi, ca de obicei, mii de brăileni
În Piaţa Independenţei sunt aşteptaţi, ca de obicei, mii de brăileni

Începând cu ora 21.30, brăilenii sunt invitaţi în Piaţa Independeţei să petreacă Revelionul 2011. Chiar dacă recesiunea a tăiat masiv din fondurile destinate altădată petrecerii Anului Nou în Piaţa Independenţei, focul de artificii tot va dura 20 de minute.

Distracţia va începe cu muzică disco. Brăilenii care vor veni în Piaţa Independenţei vor putea dansa pe cele mai tari hit-uri ale anului, mixate de profesionişti.
Chiar dacă banii au fost puţini şi greu de drămuit, autorităţile au făcut minuni şi promit că spectacolul din noaptea de Anul Nou nu va fi cu nimic mai prejos faţă de anii trecuţi.

Foc de artificii

Artificii


La ora zero, va fi un joc de artificii care va dura în jur de 20 de minute, după care petrecăreţii vor putea relua distracţia. Vor cânta artişti şi trupe din Brăila, nu doar muzică pentru tineri, ci şi muzică populară, pentru a-i atrage şi pe aceia trecuţi de prima tinereţe.


Accesul la eveniment este liber. Doar 15.000 de lei a alocat Primăria din fonduri proprii pentru acest eveniment. Restul banilor vin din sponsorizări.


„La sărbătoarea dintre ani este greu de adus nume de top din lumea muzicală. Am reuşit însă să aducem câteva nume de valoare ale muzicii pop. Sperăm ca şi Alessia cu trupa ei de tineri şi Lorra Music şi Spirit, care vor concerta pe scena amplasată în Piaţa Independenţei, să-i facă pe brăileni să danseze, să se simtă bine", ne-a declarat Camelia Guşatu, consilier al primarului.


Horă în Piaţa Independeţei


Atmosfera va fi încinsă de câţiva DJ-i cu un bun renume, care se vor schimba din 20 în 20 de munte la masa de mixaj. Staţii de 5000 w sunt gata să asigure o coloană sonoră demnă de o discotecă cu ştaif.
Înainte de miezul nopţii, primarul Aurel Simionescu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu, vor adresa fiecare câte un scurt mesaj de An Nou brăilenilor.


„Voi fi prezentă în Piaţa Independeţei, unde aştept cât mai mulţi brăileni la distracţie. Nu numai tineri, pentru că nu vom avea doar muzică pop ci şi muzică populară. După focul de artificii, vom încinge o horă ca în fiecare an. Iată deci că tradiţia se formează sub ochii noştri şi hora cu care este întâmpinat Anul Nou va uni brăileni care poate nu s-au întâlnit faţă în faţă niciodată", ne-a declarat viceprimarul Doiniţa Ciocan.


Brăilenii sunt rugaţi să nu arunce sticlele de şampanie pe jos. La eveniment, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, vor fi prezenţi 100 de jandarmi şi circa 400 de poliţişti de la Circulaţie şi Biroul de Poliţie Urbană.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite