Află de aici unde poți dona în Brăila ajutoare pentru sinistrați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru centre de colectare a bunurilor pentru ajutorarea celor năpăstuiţi de ape sunt deja deschise în oraş.

Brăilenii care vor să doneze ajutoare pentru persoanele afectate de inundaţii pot face acest lucru la centrele de colectare deschise de autorităţile locale în mai multe zone ale oraşului.

„Pentru a veni în sprijinul sinistraţilor afectaţi de inundaţiile din întreaga ţară, Primăria organizează o campanie de strângere de bunuri", ne-a spus Camelia Guşatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brăila.

Un centru de colectare a fost deschis pe str. Pensionatului nr. 2. Puteţi dona articole de îmbrăcăminte şi menaj. Un altul s-a deschis la depozitul de pe str. Piaţa Uzinei nr. 1, unde sunteţi aşteptaţi cu produse alimentare sau materiale de construcţii.

Prefectura are două centre

Instituţia Prefectului organizează începând de ieri, în cadrul campaniei „Oameni pentru oameni", preluarea, depozitarea şi transportul donaţiilor către sinistraţi.

În parteneriat cu Compania de Utilităţi Publice „Dunarea", pe str. Aleea Mecanizatorilor nr.1, brăilenii pot dona materiale de construcţie şi instalaţii sanitare. Programul punctului de colectare este de luni până vineri, între 8.00 şi 15.00.

Un alt punct de colectare este amplasat în Cartierul Vidin, str. Industriei, bl. D5, parter. Aici puteţi dona alimente, materiale pentru curăţenie sau aparate electrocasnice.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite