Brăilenii şi nu numai sunt aşteptaţi pentru distracţie la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona de food&entertainment din Promenada Mall a fost inaugurată vineri, 1 aprilie. Zona curpinde o galerie comercială extinsă ce numără peste 100 de magazine, un spaţiu de joacă pentru copii, săli de bowling şi biliard, centre de sănătate şi frumuseţe, 10 restaurante incluzând bucătării de origine italiană, românească, turcească, produse de patiserie, cofetărie sau gelaterie precum şi un restaurant KFC, 10 săli de cinem

Cele 10 săli de cinema se vor deschide pe 8 aprilie


Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, va deschide pe 8 aprilie un Multiplex în cadrul Promenada Mall ce va cuprinde 10 săli de cinema în care vizitatorii vor putea experimenta tehnologia 3D de ultimă generaţie.

image


Patinoarul interior, singurul din afara Bucureştiului


Patinoarul are o suprafaţă de 450 metri pătraţi. El beneficiază de o poziţionare privilegiată pe galeria centrului comercial şi va găzdui periodic promoţii speciale, concursuri şi evenimente destinate publicului larg. Totodată, centrul pune la dispoziţia clienţilor personal specializat care le va oferi tuturor vizitatorilor interesaţi, instruire pentru iniţierea sau perfecţionarea în domeniul patinajului şi al hocheiului. Intrarea pe gheaţă costă 5 lei, iar închirierea de patine, 7 lei. 10 lei pe oră vor plăti cei care doresc să înveţe să patineze.

image


Bowling şi biliard


Galeria cuprinde şi o sală cu patru piste de bowling ultraperformante şi un spaţiu special amenajat cu 12 mese de biliard.


În prezent toţi vizitatorii Promenada Mall din Brăila şi Galaţi beneficiază de transport gratuit, tur-retur, asigurat de microbuzele centrului comercial, urmând ca în viitor serviciile de transport gratuit să fie extinse şi către alte oraşe din regiune incluzând şi facilităţi de traversare a Dunării cu bacul pentru clienţii din Tulcea.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite