Brăilenii nu iubesc natura și solicită Primăriei să taie mai toți copacii din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulți brăileni solicită Primăriei tăierea copacilor din preajma locuințelor. Primarul Aurel Simionescu spune că nu se pot tăia toți copacii doar pentru că unii oameni vor acest lucru.

În ciuda numărului mare de solicitări privind tăierea arborilor din dreptul blocurilor și caselor, municipalitatea a decis să nu intervină decât unde există cu adevărat pericol.

„Avem foarte multe solicitări de intervenții pentru tăierea copacilor. Intervenim acolo unde trebuie, dar oamenii trebuie să înțeleagă că nu putem tăia toți copacii. Cei care sunt un potențial pericol vor fi tăiați", spune edilul șef.

Printre cerințe se numără și cele legate de plopii al căror puf a împânzit orașul. Și în acest caz primarul dă asigurări că lucrurile se vor remedia, dar atrage atenția în același timp că nu vor fi tăiați toți din oraș: „Plopii creează multe supărări. Încet, încet va trebui să vedem ce putem face cu ei, cum îi putem înlocui. Dacă ne apucăm să tăiem peste tot înseamnă că vom distruge zona verde. Vom interveni acolo unde trebuie, dar nu în ritmul în care se dorește".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite