Brăilenii au sărbătorit în avans Ziua Femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Anima Caste a organizat duminică la sediul Muzeului Brăilei o manifestare dedicată Zilei de 8 martie. Programul a cuprins momente muzicale, recitare de poezii, o expoziţie de miniaturi şi un spectacol intitulat „Carnavalul personajelor din poveşti".

La manifestare au participat reprezentanţi ai Asociaţiei Anima Caste, ai muzeului Brăilei, elevi de la C.N. Gh. Munteanu Murgoci, Liceul de Artă Hariclea Darclee, Liceul Nicolae Iorga, de la şcoala Mihail Sadoveanu dar şi copii de la Grădiniţa Dumbrava Minunată.

Şi pensionarii au sărbătorit Ziua de 8 martie

Vineri după amiază şi Sindicatul Liber al Pensionarilor din Brăila a organizat o întâlnire cu prilejul zilelor de 1 şi 8 martie. Întâlnirea a avut loc la restaurantul Regal din Brăila şi a fost dedicată membrelor de sindicat care au primit flori şi mărţişoare.

Spectacol la Cercul Militar

Şi cadrele militare ale garnizoanei Brăila au fost invitate să sărbătorească în avans Ziua Femeii. Spectacolul la care au fost invitate sâmbătă femeile aflate sub arme a fost susţinut de copii de la mai multe şcoli din municipiu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite