Brăilenii sărbătoresc a doua zi de Paşte, la pădure, cu mici şi bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că vremea a fost cât se poate de frumoasă, temperaturile au urcat chiar la 24 º Celsius, mulţi brăileni au preferat să petreacă sărbătorile de Paşti la iarbă verde.

În pădurea de la Lacu Sărat grătarele celor curajoşi au sfârât iar mirosul micilor şi al fripturilor s-a ridcat peste coroanele copacilor.

„Am zis că se merită să încercăm să ieşim din monotonie, în felul acesta ne bucurăm şi de ziua de sărbătoare şi de o ieşire la aer curat. Vremea este chiar foarte frumoasă, şi acest lucru ne-a îmbiat chiar să uităm de mesele grele de acasă şi să ieşim pentru distracţie la pădure", ne-a declarat Marian Costea în timp ce pregătea mici pe grătar.

image

Cum şi astăzi, luni este zi liberă iar vremea se anunţă frumoasă mulţi brăileni au plecat de cu zori în pieţşe să se aprovizioneze cu salate, pâine şi cărbuni pentru o nouă ieşire.

„Bine că au fost negustori în piaţă am luat ceva legume, că avem carne destulă în casă şi vrem să ieşim la o iarbă verde. Nu mergem la Lacu Sărat ci la Gropeni pe malul Dunării unde este un loc minunat pentru petrecerea timpului liber", ne-a declarat Adrian Pană, unul dintre cei care vor petrece a doua zi de Paşti la iarbă verde.

Administratorii pădurilor care vor fi luate cu asalt de brăileni cer petrecăreţilor doar să aibă asupra lor saci menajeri în care să adune gunoaiele, pentru a lăsa locul de distracţie curat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite