Brăila: Brăilenii şi-au făcut planuri măreţe pentru vacanţa de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Brăilenii şi-au făcut planuri măreţe pentru vacanţa de iarnă
Brăila: Brăilenii şi-au făcut planuri măreţe pentru vacanţa de iarnă

Agenţiile de turism au avut succes pentru că au menţinut preţurile de anul trecut

Deşi nici bine n-a ruginit frunza în vii, pregătirile pentru sărbătările de iarnă sunt deja în toi. Firmele de catering şi restaurantele, cofetăriile şi patiseriile adună comenzi de cadouri speciale şi meniuri deosebite.

Nici administratorii restaurantelor nu se tem că vor rămâne cu localurile goale, mai ales că şi-au pus în gând să menţină preţurile la nivelul anului trecut şi chiar să le scadă. „Avem 150 de locuri în restaurant şi, dacă anul trecut meniul a fost 200 de lei pentru o persoană de Revelion, anul acesta vom reduce preţul la 150, ca să nu ne izbim de lipsa de lichidităţi”, ne-a spus Matei Fecioru, administrator restaurant.

Torturi sub formă de brăduţ sau Moş Crăciun

Firmele cu ştaif deja studiază ofertele firmelor de catering, ale patiseriilor şi ale cofetăriilor pentru a-şi motiva angajaţii sau pentru a organiza petreceri de Revelion. „Avem oferte de tort sub formă de brăduţ, Moş Crăciun, cozonac, aperitive, prăjituri. Deja am fost contactaţi de firme mari din judeţ, dar şi de holdinguri din capitală”, ne-a spus Mihai Dănuţ, administrator de cofetărie- patiserie. Şi preţurile la vacanţele de iarnă au rămas neschimbate faţă de anii trecuţi. Prin urmare, ofertele la pachet, pentru Crăciun şi Revelion, au făcut furori.

Brăilenii au prins gustul sporturilor de iarnă şi au epuizat deja biletele pentru Predeal. „Oferim trei nopţi de cazare la hotel de trei stele, cu masă festivă şi program artistic în noaptea de Revelion. Totul numai la 375 de lei de persoană”, ne-a declarat Puica Zaharia, manager al unei agenţii de turism.Solicitate au fost şi biletele în Dubai şi Thailanda, care „în ciuda preţului începând de la 1.700 euro pentru şapte zile de persoană rămân cele mai solicitate destinaţii, preferate de mulţi brăileni.” În ultimii ani, brăilenii au început să se îndrepte tot mai des spre Bucovina, de Crăciun, tocmai pentru că acolo, sărbătorile de iarnă au un farmec aparte.

În Bucovina, 150 de euro pe zi, all-inclusive

Brăilenii apreciază în Bucovina atât colindătorii de-o şchioapă care te trezesc în Ajun cu glasurile lor cristaline, cât şi ospitalitatea gazdelor care pun tot rachiul pe masă. „Avem ofertă de patru zile la pensiunea de patru margarete cu 150 de euro de familie pe zi, all-inclusiv”, ne-a spus Filuţă Cerlincă, proprietarul unei pensiuni din Văleni- Mălini, Suceava. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite