Brăilence cercetate pentru infracţiuni economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor s-a început urmărirea penală faţă de brăileanca de 61 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Poliţiştii au probat că, în perioada martie 2008- februarie 2012, în calitate de administrator al unei asociaţii de proprietari din municipiu, prin delapidare, a adus un prejudiciu în sumă de 33.726 de lei.

Poliţişti de la acelaşi serviciu au definitivat cercetările şi au început urmărirea penală şi faţă de C.M. (55 de ani), din Brăila, pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă.
Aceasta, în calitate de asistent maternal profesionist, a cheltuit suma de 4.000 de euro, apaţinând minorei R.I., pe care o avea în plasament.
Poliţiştii au stabilit că, în luna ianuarie 2012, minora a fost înfiată şi, la solicitatrea descărcării gestiunii de către agentul maternal, acesta a declarat că suma de bani a fost cheltuită, cu toate că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, suma nu putea fi ridicată decât cu acordul unei comisii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite