Brăileancă pălmuită în plină stradă de un șofer/Citiți aici de la ce a pornit scandalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O brăileancă a depus plângere la Poliție după ce a fost pălmuită în plină stradă de un șofer. Ea a recunoscut apoi la Poliție că de fapt se angajase în traversarea străzii pritr-un loc nepermis.

T.L., de 23 de ani, din municipiu, a sesizat polițiștii de la Municipiu că, luni, la orele 10.00, în timp ce se angajase în traversarea Străzii Mihai Eminescu, la intersecţia cu Bulevardul Al.I.Cuza, era să fie lovită în trafic de un autoturism.

Tânăra nu s-a putut abține și l-a înjurat pe șofer. Ea a recunoscut apoi la Poliție că de fapt se angajase în traversarea străzii pritr-un loc nepermis, fapt pentru care conducătorul auto ar fi avut motive întemeiate să procedeze așa.

„Acesta a oprit autoturismul în intersecţie, a coborât de la volan şi a lovit-o cu palma peste faţă, după care a plecat", a declarat purtătotul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila, inspector Jenel Șogor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că şoferul se numește Ionel Covaciu, 37 de ani, din municipiu, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite