Brăileancă dată dispărută de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Lefter
Elena Lefter

Ieri, la orele 12.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat brăileanul B.P. (26 de ani), care a sesizat dispariţia de la domiciliu, din perioada 1-5.06.2012, a mamei lui, Lefter Elena, în vârstă de 49 de ani.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că cea în cauză frecventează zona Fluviului Dunărea, Cartierele brăilene Călăraşi IV, Viziru şi Radu-Negru şi adună resturi menajere de la pubelele de gunoi din municipiu.
Semnalmente - înălţime 170 cm, corpolenţă slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, iar ca semn particular nu are dentiţie.
Îmbrăcaminte la data dispariţiei - nu se cunoaşte.
Cea în cauză nu are asupra sa acte de identitate şi este cunoscută cu afecţiuni medicale cronice.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Biroul Urmăriri au solicitat urmărirea la nivel naţional a femeii.

Cine poate da relaţii despre locul în care s-ar putea afla aceasta este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite