Brăileancă dată dispărută de către fiul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat D.I. (41 de ani), din municipiu, care a sesizat dispariţia de pe teritoriul Italiei, din luna octombrie 2009, a mamei lui, RADU VASILICA, în vârstă de 59 de ani, domiciliată stabil în Brăila.

Din primele verificări efectuate a rezultat că femeia se află la muncă în oraşul Perugia-Italia, din luna iulie 2009, şi a păstrat legătura telefonic cu fiul ei, până la sfârşitul lunii octombrie 2009, iar de la această dată şi până în prezent nu a mai comunicat cu membrii familiei sale prin niciun mijloc.
Semnalmente : înălțime 157 cm, corpolenţă robustă, păr alb, vopsit roşcat sau, uneori, negru, lung peste umeri, pe care obişnuieşte să-l poarte strâns într-un coc, ochi căprui, poartă ochelari de vedere cu lentile fumurii, nas şi gură mijlocii, iar ca semn particular prezintă un defect la ochiul stâng (strabism) şi două cicatrici abdominale postoperatorii.
Îmbrăcăminte la data dispariţiei: nu se cunoaşte.
Pentru cea în cauză, care nu suferă de afecţiuni psihice şi nu se cunoaşte dacă are asupra ei acte de identitate, poliţiştii Biroului Urmăriri au solicitat măsura urmăririi la nivel național şi în statele membre Schengen.
Cine poate da relaţii despre aceasta este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite