Împuşcat în spate în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a chemat salvarea fiindcă ar fi fost împuşcat. Ambulanţierii au constatat că, într-adevăr, acesta avea o plagă superficială împuşcată în zona hemitoracelui spate stâng.

Bărbatul, cărăuş în Piaţa Săracă, n-a simţit pe moment ce i s-a întâmplat. El le-a povestit poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe strada Griviţei, la intersecţie cu Dorobanţilor, a simţit mai multe lovituri în spate, dar n-a auzit niciun zgomot, motiv pentru care şi-a continuat deplasarea.

Ajuns acasă, în Vidin, omul a fost atenţionat de mama sa că este plin de sânge şi a chemat salvarea.

"Prezenta o plagă împuşcată în spate, i s-a acordat primul ajutor şi a fost dus la UPU", ne-a declarat Silviu Radu, managerul SAJ Brăila.

Doctorii i-au scos un corp metalic mic, de forma unei bile cu gaz, din zona spatelui, l-au stabilizat şi nu l-au internat. Poliţiştii brăileni au declanşat o anchetă.

"În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz ilegal de armă, urmând a se stabili împrejurările comiterii faptei", ne-a declarat inspector principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul nu a dorit să depună plângere, dar le-a povestit jurnaliştilor că a simţit o fierbinţeală în spate căreia nu i-a dat importanţă. Mai mult, el a recunoscut că era beat şi nu-şi aminteşte alte detalii.

Poliţiştii de la Arme au făcut cercetare la faţa locului, însă n-au găsit urme ale agresiunii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite