Brăilean cercetat pentru distrugere şi tentativă la furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii fac anchetă. FOTO: NICOLETA BUTNARU ŞOGOR
Poliţiştii fac anchetă. FOTO: NICOLETA BUTNARU ŞOGOR

La data de 25.09.2012, la orele 12.30, la sediul Poliţiei Municipiului s-a prezentat brăileanca P.C., care a sesizat că, în jurul orelor 12.15, P.D., din municipiu, i-a provocat distrugeri la autoturismul care era parcat lângă gardul unui liceu din Brăila, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 1.000 de lei.

După comiterea faptei, suspectul a fugit spre Parcul Monument, unde, pe aleea principală, s-a întâlnit cu patru tineri care aveau asupra lor un număr de plăci de polistiren, care aparţineau lui A.E., din Brăila. În urma unei discuţii contradictorii, acesta din urmă a fost lovit cu palma peste faţă de către P.D., în urma acestui fapt, tinerii abandonând plăcile şi fugind.
Suspectul a intenţionat să-şi însuşească bunurile abandonate, însă în acel moment a fost surprins de un echipaj de jandarmi care l-a condus la sediul Poliţiei Municipiului.
Persoana agresată nu a dorit să depună plângere penală împotriva lui P.D., pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, poliţiştii întocmindu-i acestuia dosar penal pentru distrugere şi tentativă la furt.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite