Brăilean arestat preventiv pentru tâlhărie după ce şi-a lăsat un amic fără bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Poliţia Municipiului s-a prezentat un bărbat din Brăila, care a sesizat că, la data de 1 februarie, în jurul orelor 20.30, în timp ce se afla în scara blocului în care locuieşte, a fost lovit şi deposedat de un portofel, pe care îl avea în buzunar, de către un bărbat din municipiu, pe care îl cunoaşte.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au stabilit că, la data de 1 februarie, la orele 19.30, reclamantul s-a deplasat la un café-bar din municipiu, unde se afla şi cel reclamat. În jurul orelor 20.30, primul a părăsit localul şi a plecat spre domiciliu, în scara blocului fiind ajuns din urmă de către reclamat, care i-a cerut o chitanţă, introducând, totodată, mâna în buzunarul victimei.

Cei doi s-au împins reciproc şi au căzut pe pardoseală, moment în care suspectul i-a sustras celuilalt portofelul din buzunarul hainei, după care a fugit. Reclamantul l-a urmărit pe suspect, cerându-i să-i restituie portofelul, iar, când s-a apropiat de el, a fost lovit cu cotul în zona feţei, în urma loviturii dezechilibrându-se şi căzând pe trotuar.


Victima a declarat că din portofelul, care a fost găsit, ulterior, de un vecin în scara blocului unde s-a petrecut evenimentul, lipseşte suma de 320 de lei.
Partea vătămată a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că a suferit vătămări care necesită pentru vindecare un număr de 3-5 zile de îngrijiri medicale, fără să-i fie pusă în primejdie viaţa.


În ziua de 3 februarie, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost promovată instanţei de judecată, astfel că pe numele agresorului a fost emis mandat de arestare preventivă, pe o durată de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.


Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite