Brăila : Un şofer a ajuns după gratii pentru trei infracţiuni la Codul Rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a fost dusă la Unitatea Primiri Urgenţe unde i-au fost acordate îngrijirile medicale
Bătrâna a fost dusă la Unitatea Primiri Urgenţe unde i-au fost acordate îngrijirile medicale

Tudorel Preotu de 39 de ani din comuna Vişani a primit mandat de arestare preventivă pentru primele 29 de zile, instanţa considerând că individul prezintă un real pericol pentru societate.

Bărbatul a comsi un accident de circulaţie în data de 12 octombrie. Atunci, se afla la volanul autoturismului pe DJ 203 A în comuna Vişani , şi pe fondul consului d b ăuturi alcoolice acroşat cu oglinda retrovizoare o bătrână de 67 de ani care circula pe marginea drumului.

Individul nu a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat ci şi-a continuat drumul nestingherit către casă , unde a şi fost găsit de poliţişti.

"La acea dată, a fost testat cu aparatul alcooltest şi a fost transportat la Spitalul Făurei pentru recoltarea probelor biologice şi stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare, conducerea sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite