Brăila :Un cetăţean britanic a pierit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost îngreunată pe DE 584 aproape o oră
Circulaţia a fost îngreunată pe DE 584 aproape o oră

Aseară un cetăţean britanic în vârstă de 56 de ani aflat la volanul unui autoturism Skoda şi-a pierdut viaţa în urma unei coliziuni cu un autotir, pe DE 584, între localităţile Viziru şi Însurăţei.

Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea evenimentului este chiar cetăţeanul britanic care în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un ansamblul de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, condus regulamentar de un şofer de 43 de ani din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov.

În urma impactului, cetăţeanul britanic, care se afla singur în maşină, a decedat. Pentru scoaterea sa de sub fiarele contorsionate a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" al judeţului.

"S-a luat legătura cu Oficiul Român de Imigrări din cadrul I.P.J. Brăila, în vederea îndeplinirii procedurilor necesare în cazul cetățenilor străini", ne-a declarat inspectorul Jenel Şofgor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şoferul autotirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite