Tatăl lui Teo Trandafir: "Deşi nu m-a sunat, sunt fericit că Teo a revenit acasă! Este semnul pe care-l aşteptam"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a venit acasă şi a început să dea declaraţii presei, Teo nu şi-a sunat tatăl din Brăila. "Deşi nu m-a sunat, sunt fericit că Teo a revenit acasă! Este semnul pe care-l aşteptam", este declaraţia dr. Ion Uţă, tatăl fostei vedete TV Teo Trandafir.

„A fost foarte greu până acum şi sigur nu va mai fi acelaşi om de dinainte. Perioada de vindecare este foarte lungă şi cere sacrificii imense. Oricum, în perioada următoare Teo va sta departe de ochii presei sau de activităţile cu care era obişnuită pentru că are nevoie de foarte multă linişte pentru refacere", ne-a declarat tatăl lui Teo.

Referitor la externarea neanunţată, medicul Ion Uţă a declarat că:"dacă medicii de la AKH au decis externarea sa este clar că evoluţia este cea bună. Bine că este acasă de Sfintele Paşti alături de fata sa care o aştepta cu multă nerăbdare. Un lucru este sigur, pe care-l pot confirma ca profesionist şi anume externarea a venit ca urmare a evoluţiei favorabile a stări de sănătate, acesta este semnalul pe care-l aşteptam ca să ne liniştim cu toţii ".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite