Brăila, a treia oară sub semnul protestelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a treia zi de proteste împotriva adoptării noului Cod al Muncii aproximativ 500 de sindicalişti şi-au anunţat prezenţa în stradă.

O parte dintre sindicalişti vor ieşi să picheteze Prefectura Brăila. În acelaşi timp, sindicaliştii de la Federaţia Mişcare - Comercial din cadrul CFR vor organiza o grevă de avertisment între orele 7.00 şi 9.00.

Peste 500 de sindicalişti, membri ai celor patru mari confederaţii sindicale din ţară, CNSRL Frăţia, BNS, CSDR şi Cartel Alfa, vor picheta pentru a treia oară Prefectura Brăila în semn de protest faţă de măsura Guvernului de-a-şi asuma responsabilitatea pe noul Cod al Muncii, considerat a fi total în defavoarea tuturor angajaţilor, bugetari sau din sectorul privat.

Tot mâine, sindicaliştii de la CFR organizează o grevă de avertisment de două ore. Protestul este motivat de faptul că nu au fost semnate contractele de muncă la CFR Călători şi CFR Infrastructură.

Circulaţia trenurilor va fi oprită în intervalul orar 7.00 - 9.00. Şapte trenuri care trec prin gara Brăila vor fi afectate de protest. Din acest motiv, călătorii sunt rugaţi să evite, mâine, călătoriile cu trenul.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite