Brăila: La Brăila, pompierii lucrează numai noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: La Brăila, pompierii lucrează numai noaptea
Brăila: La Brăila, pompierii lucrează numai noaptea

În data de 23 septembrie la ora 21.30, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila, în cooperare cu SVSU Stăncuţa, a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu în satul Stanca, comuna

În data de 23 septembrie la ora 21.30, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila, în cooperare cu SVSU Stăncuţa, a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu în satul Stanca, comuna Stăncuţa la locuinţa lui Costică P.
Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de generare a incendiului de către o persoană neidentificată. Au ars cca. 6 tone plante furajere şi 2 tone lemne de foc.

Joi dimineaţa la ora 03.50, un echipaj al Detaşamentului 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un autoturism Dacia 1310, în municipiul Brăila pe str. Sebeşului. Cauza probabilă a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor care au favorizat producerea incendiului, de către o persoană neidentificată. A ars tapiţeria scaunelor şi banchetei.
Nu s-au înregistrat victime.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite