Deseară, premieră la Cinematograful „Central” din Brăila. Vezi aici programul cinematografului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La " Central rulează" filmul de animaţie „Legende din Regatul Bufniţelor".

Inspirat după volumele din seria „Guardians of Ga-Hoole", filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre o armată de luptători înaripaţi, Guardians of Ga-Hoole, care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului.
În timp ce Soren visează că într-o bună zi va putea să intre în armata eroilor săi favoriţi, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere.

Acesta tânjeşte să vâneze, să zboare liber din creangă în creangă şi să-şi înlocuiască fratele mai mic în inima tatălui lor.

Dar invidia lui Kludd are consecinţe, cei doi fraţi cad din vârful copacului în care îşi aveau cuibul chiar în ghearele Purilor.
Acesta este momentul ca Soren să organizeze o evadare.

Ele zboară împreună peste mare şi peste zona ceţurilor întunecate pentru a ajunge la marele Copac unde îşi au sălaşul legendarii Guardians of Ga-Hoole.
Aceştia sunt ultima speranţă a lui Soren de a-i învinge pe Puri şi de a salva regatul bufniţelor.

Filmul rulează astăzi, luni, marţi şi miercuri de la orele 17.30 şi 19.00 şi în weekend de la orele 14.30, 17.30 şi 19.00.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite