Brăila: şoferiţă din Galaţi prinsă cu 169 km pe oră pe DE 584

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O gălăţeancă afaltă în trafic pe DE 584 Brăila-Slobozia fost surpinsă de aparatul radar în weekend-ul abia încheiat în timp ce gonea cu autoturismul cu 169km/h în afara localităţii Albina.

Poliţiştii i-au ridicat carnetul pentru 90 zile , timp în care şoferiţa va învăţa din nou regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Totul s-a întâmplat radar în timpul unei acţiuni desfăşurată sâmbătă, între orele 16.00-20.00, pe arterele din municipiul şi judeţul Brăila, pe linia respectării limitelor legale de viteză.

"Efectivele de poliţişti din cadrul IPJ Brăila, Galaţi şi Ialomiţa au controlat un număr de 454 de autovehicule şi au aplicat 269 de sancţiuni contravenţionale (valoare totală= 80.969 lei), dintre care 240 pentru viteză. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării opt permise de conducere, dintre care şapte pentru viteză, şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul decuvânt al IPJ.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au continuat şi duminică activitatea de prevenire, prilej cu care au dat 100 de amenzi , în valoare totală de 24.370 lei, şi au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite