16 ani de puşcărie pentru un criminal care a violat un copil în timp ce se afla în perioada de libertate condiţionată acordată de judecători pentru bună purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recidivistul care a violat şi a ucis o bătrână, apoi a batjocorit un copil de 10 ani, a fost condamnat definitiv. Individul este unul dintre puşcăriaşii eliberaţi pentru bună purtare care a recidivat nenorocind un copil.

Ilie Maier, de 37 de ani, individul care, la sfâşitul lunii mai 2010, a ameninţat cu moartea şi a violat cu brutalitate un băieţel de 10 ani, a cărui familie îşi făcuse milă de el şi-i dăduse de mâncare, şi-a primit pedeapsa. El a fost condamnat la 16 ani de închisoare, urmând să execute şi cele 1.760 de zile de puşcărie rămase neexecutate, fiind liberat condiţionat „pentru bună purtare".


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite