Brăila: Un tânăr de 19 ani a murit, un altul de 17 ani este în comă după ce s-au răsturnat cu mașina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi dimineață, în jurul orei 03.00, șoferul unei Dacia 1310 nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat. Șoferul, Iulian Cheleș de numai 19 ani a murit pe loc, ceilalți doi pasageri fiind duși de urgență la spital, unul dintre ei fiind și acum în comă. Medicii fac eforturi pentru minorul de 17 ani, Ștefan Cheleș, aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă.

În apropierea localității Chiscani a avut loc în această dimineață un grav accident de circulație. Trei tineri aflați într-o Dacia 1310 au ieșit cu mașina de pe șosea. Șoferul, Iulian Cheleș, un tânăr de 19 ani din Chiscani, s-a angajat într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului. Mașina s-a oprit la 17 metri distanță de șosea, pe marginea unui canal de irigații.

Tânărul șofer a murit pe loc, iar ceilalți doi pasageri au fost scoși dintre fiarele contorsionate de către angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență și transportați la spital.

Exclusiv: „Cel de Sus a ţinut o mână protectoare deasupra mea”- spune tânărul peste care a căzut zidul clopotniţei, la Brăila

Proprietarul mașinii, Costinel Ivan de 20 de ani se afla și el în mașină în momentul producerii nenorocirii. Medicii spun că starea sa este stabilă, fiind internat la Chirurgie toracică.

image

„Tânărul prezenta contuzii hemitorace drept și mai multe fracturi costale, cu traumatism cranio cerebral minor", a declarat dr. Marian Baciu de la Unitatea de Primiri Urgențe.

Cel de al treilea ocupant al mașinii, rudă cu șoferul, Ștefan Cheleș, de 17 ani din Tufești este în stare foarte gravă, fiind și acum la Terapie Intensivă.

„Tânărul a fost adus la noi azi dimineață. Este în comă la Terapie Intensivă. A fost operat, iar acum este evaluat de un neurochirurg", spune dr. Marian Baciu.

Minune într-o localitate din Brăila: Un tânăr a „înviat”, deşi a fost îngropat sub zidul clopotniţei!

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

„Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, în cauză s-a întocmit dosar penal", a precizat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

UPDATE: "Nimeni nu se aştepta să cadă clopotniţa-monument", spune patronul bărbatului strivit sub un zid al unei biserici din judeţul Brăila

ULTIMA ORĂ: Un muncitor a fost strivit de peretele clopotniţei la care lucra!

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite