Brăila: Un tânăr a jefuit 11 BMW-uri, Grand Cherochee, Audi şi VW/ Spărgătorul de maşini mai este anchetat pentru tâlhărie şi lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Geanny Alexandru Perianu, de 21 de ani, a fost trimis în judecată, pentru furt calificat. Poliţiştii au remarcat că infractorul fura, cu predilecţie, oglinzi retrovizoare sau geamurile oglinzilor retrovizoare de la maşinile de lux.

Primul autoturism din cele 10 jefuite aprţine unui cunoscut medic brăilean. Perianu a sustras oglinda retrovizoare de la Audi cu numărul de înmatriculare GL-039506 şi, deşi proprietarul a reclamat o pagubă de 1.000 de lei, a renunţat ulterior la pretenţii.

Al doilea autoturism, luat în viyor, un BMW seria 7, parcat la blocul Turn de pe strada Unirii, aparţine turcului Hasan Korkut, din Istanbul, care are permis de şedere temporară în Brăila.

Brăileanul a mai jefuit două Jeep Grand Cherochee, trei BMW-uri, trei Audi şi un VW Sharan. A fos dat pe mâna instanţei de jduecată şi mai este anchetat într-un dosar penal, pentru tâlhărie şi lovire sau alte violenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite