Brăila: Un militar s-a sinucis întocmai ca tatăl lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Daniel Muşat, 21 de ani, angajat MApN, era anchetat pentru dispariţia unui pistol. Tânărul şi-a luat rămas bun de la familie şi colegi, apoi şi-a aşteptat moartea, pe calea ferată. A fost decapitat de un marfar, lăsând în urmă familia răpusă de durere.

Tragedie şi blestem într-o familie de oameni simpli, din cartierul brăilean Brăiliţa.

La scurt timp de la împlinirea vârstei de 21 de ani, sergentul Nicu Daniel Muşat, militar angajat cu contract în locul tatălui care s-a omorât în urmă cu patru ani în acelaşi mod, la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie, şi-a pus capăt zilelor, într-un mod care l-a lăsat fără cuvinte pe însuşi medicul legist Aurelian Savu. „Este greu, uneori, ca şi în cazul de faţă, să redai în cuvinte ceea ce vezi. Practic, tânărul a fost decapitat de tren, într-un mod groaznic", a spus, afectat, medicul brăilean.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite