Brăila: Un criminal care şi-a ucis soţia cu 18 lovituri de cuţit spune că a fost în legitimă apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Talpeş, paznicul de la Primăria Ciocile, care şi-a omorât soţia cu 18 lovituri de cuţit, a fost trimis în judecată, de către procurorul criminalist Marinela Coşniţă. Specialiştii de la „Dr. Mina Minovici" au decis că asasinul a avut discernământ în momentul în care a ucis cu sânge rece.

Culmea, Talpeş nu numai că nu recunoaşte că a ucis, dar pozează şi în victimă, afirmând că a fost în legitimă apărare. Tot el spune că, de fapt, soacra l-ar fi atacat cu un cuţit şi că lama ucigaşă ar fi nimerit exact în inima soţiei sale, din pură întâmplare. De 18 ori.

Moarte cumplită

„Pe 18 aprilie, am fost sesizaţi despre incidentul petrecut în satul Spiru Haret. Potrivit raportului medico-legal, plăgile au interesat plămânii, inima, artera carotidă şi vena jugulară", a precizat procurorul şef secţie Marinela Coşniţă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. În total, 18 lovituri de cuţit.

Căsătoriţi vreme de 28 de ani, Steliana şi Paul Talpeş nu se mai înţelegeau deloc, motiv pentru care femeia a plecat la mama ei. Anul trecut, Talpeş îşi gonise fiul de acasă, acuzându-l că trăieşte cu propria mamă. Femeia era atât de terorizată de soţ, încât şi-a scos certificat medico-legal, pe 6 aprilie.

De frica soacrei

Pe 18 aprilie, paznicul s-a dus, pentru a patra oară, să-şi ia soţia înapoi. Steliana a refuzat şi a plătit cu viaţa. Victima a reuşit doar să strige „Mămică, mămică, salvează-mă", apoi s-a prăbuşit sub ploaia de lovituri. Asasinul le-a spus anchetatorilor, la un moment dat, că soţia l-ar fi atacat cu un cuţit, apoi că soacra ar fi încercat să-l omoare. Anchetatorii l-au trimis în judecată, pentru omor calificat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite