Tragedie pe DE 584: Un gălăţean a adormit la volan, a intrat într-un copac şi a murit pe loc. Soţia lui se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţeanul în vârstă de 40 de ani, care se întorcea azi-dimineaţă de la la Slobozia, a murit pe loc, în dreptul localităţii Albina din judeţul Brăila. Bărbatul a aţipit la volan, după ce soţia sa făcuse acelaşi lucru, în dreapta lui. Niciunul nu avea centură de siguranţă. Femeia, de 34 de ani, se zbate între viaţă şi moarte.

Circulau dinspre Slobozia spre Brăila.

Cristian Bălăuţă, 40 de ani, din Galaţi, circula pe DE 584, iar în dreptul localităţii Albina din judeţul Brăila, a adormit la volan şi s-a izbit de un copac. A murit pe loc. Soţia sa, Gianina, de 34 de ani, care adormise şi ea pe scaunul din dreapta, a rămas încarcerată timp de două ore. Pompierii s-au chinuit s-o scoată dintre fiare. Ea a suferit politraumatism, fractură deschisă la picioare. A fost transportată la spital în stare gravă.

Niciunul nu purta centura.

"În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", ne-a declarat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite