Brăila: Ultima strigare pentru festinul de Anul Nou (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gospodinele au preparat cozonacii şi torturile care vor fi savurate în noaptea dintre ani. La mulţi ani, 2010!- este urarea care stă pe buzele tuturor. E scrisă din ciocolată pe torturile cu frişcă şi cu luminiţe pe toate clădirile impozante din oraş.

Daţi click aici pentru a vedea galeria foto

Forfotă mare, veselie şi zurgălăi- au fost cuvintele de ordine ale acestei zile. Cu toţii vrem să trecem în Noul An cu zâmbetul pe buze, înconjuraţi de cei dragi, cu masa îmbelşugată şi cu speranţe de mai bine.

Toate brutăriile din oraş au fost luate cu asalt în această dimineaţă. Şi cofetăriile au avut program prelungit. La mare căutare au fost torturile cu frişcă, bine însiropate cu rom, umplute cu cremă de ciocolată sau fructe, ornate simplu cu inscripţia „La mulţi ani, 2010!".

Aceia care nu s-au hotărât nici acum unde să petreacă Revelionul pot să se orienteze în ultimul moment şi să aleagă un restaurant unde plătesc doar ceea ce consumă şi au parte de un spectacol-surpriză.

În Piaţa Independenţei este, de asemenea, spectacol de excepţie. Se anunţă un foc de artificii de aproape un sfert de oră şi muzică pe cinste.

Mai sunt şanse să găsiţi locuri pentru Revelion

Responsabilii şi patronii de restaurante au de ce să se bucure. Chiar dacă înaintea Crăciunului mulţi spuneau că mai au locuri disponibile, iată, că la ora actuală cu greu se mai poate face o rezervare la vreun restaurant.

Şi totuşi, la complexul Matteo de la Piaţa Mare sunt destule locuri la braserie, preţul unui tacâm complet fiind de 140 de lei. Aici, cel puţin se aşteaptă inclusiv la orele serii venirea eventualilor participanţi la petrecerea dintre ani.

Dar poate cea mai mare surpriză vine pentru cei care nu au rezervat încă locuri, de la restaurantul Dreams din centrul istoric.

„Întotdeauna am fost adeptul spontaneităţii. Am considerat că poţi reuşi adaptându-te la condiţii imprevizibile. De aceea am decis să ţinem localul deschis oricum până pe la ora 22.00. Dacă vin persoane care vor să petreacă de Revelion la noi, ţinem deschis până a doua zi. Meniul este la alegere, fiecare plăteşte ceea ce a comandat", ne-a declarat Adrian Axenie, managerul localului Dreams.

Dar locuri disponibile mai sunt şi la alte localuri. La „Swing Cafee", la ponton, la Continental, la „Capitol" şi la „Mioriţa" mai pot fi primite grupuri de maxim şase persoane, deoarece în fiecare din localurile enumerate a mai rămas câte o masă liberă.

Reamintim că preţul unui tacâm variază anul acesta între 220 de lei şi 135 de lei de persoană pentru un meniu complet, funcţie de localul ales.

Cei care s-au pregătit în grupuri pentru a petrece noaptea dintre ani acasă spun că un meniu bine pregătit cu afumătură în aspic, păstrăv la grătar, ceafă de porc la grătar, tort şi fructe dar şi băuturi fine pe alese, cumpărate de la hypermarket costă undeva la 70 de lei de persoană.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite