Brăila: ULTIMA ORĂ / Judecătoria a emis mandate de arestare preventivă pentru Gigi Dorin Ţigănoiu şi pentru Vasile Tincu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni i-au condus la sediul Inspectoratului pe Gigi Dorin Ţigănoiu zis „Gigi Grasul" în vârstă de 32 de ani şi pe Vasile Tincu zis „Şaolin" de 20 de ani, ambii de Municipiul Brăila, iar Judecătoria a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru nerespectarea prevederilor măsurii liberării sub control judiciar.

Cei doi s-au întâlnit cu poliţiştii pe 27 aprilie 2007 când au fost arestaţi preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Pe 13 noiembrie 2007, prin încheiere de şedinţă, instanţa de judecată a dispus schimbarea măsurii arestării preventive cu măsura liberării sub control judiciar.

Ulterior, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii criminale au demonstrat că cei doi au încălcat cu rea-credinţă obligaţiile stabilite de instanţa de judecată, adică să nu se apropie de persoanele cu care au comis faptele şi de martorii audiaţi în această cauză, respectiv să nu comunice cu ei direct sau indirect.

„În acest sens a fost sesizată Judecătoria Brăila care a revocat măsura liberării sub control judiciar şi a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ)", a precizat inspector Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Reamintim că pe 15 decembrie 2006 cei doi bărbaţi se aflau în incinta Palatului Justiţiei împreună cu alte persoane şi au tulburat grav liniştea publică, periclitând activitatea instanţelor de judecată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite