Brăila:Trei hoţi de cereale au fost prinşi noaptea la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subinspectorul Mirela Bulgaru, purtătorul de cuvânt al I.J.P.F. Brăila
Subinspectorul Mirela Bulgaru, purtătorul de cuvânt al I.J.P.F. Brăila

Trei bărbaţi, cu vârstele de 41 , 35 şi 18 ani, din localitatea Gropenui au fost prinşi în această dimineaţă la ora 3.00 poliţiştii de frontieră brăileni, la km.flv.199 - Trecere bac Gropeni, cu produse furate din Insula Mare.

Cei trei, aflaţi într-un atelaj hipo, aveau asupra lor 8 saci de rafie încărcaţi cu porumb boabe , a căror provenienţă nu au putut fi explicată, motiv pentru care au fost conduşi la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila în vederea continuării cercetărilor.

"Poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia au sustras cantitatea de cereale găsită asupra lor 400 kg din incinta Punctului de încărcare cereale Şeicuţa, din Insuila Mare a Brăilai. Cerealele găsite asupra celor trei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, în cauză, întocmindu-se lucrări penale pentru furt calificat urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila", ne-a declarat subinspector Mirela Bulgaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite