Brăila: Trei femei s-au încăierat în faţa Direcţiei de Asistenţă Socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre „rivale" au fost amendate şi au dosar penal pentru lovire. A treia a avut nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

La Brăila, se încaieră şi se bat nu numai bărbaţii, ci şi femeile. Valerica Paraschiv, de 53 de ani, şi Lenuţa Jantea Ivanovici, de 29 de ani, au fost trimise în judecată, pentru lovire.

Pe 30 decembrie 2010, cele două femei, care sunt analfabete, au bătut-o măr pe Lenuţa Petrea.

Victima a scos certificat medico-legal şi le-a reclamat la Parchet pe cele două bătăuşe pe data de 5 ianuarie 2011.

În ziua în care s-a petrecut incidentul, Lenuţa Petrea se afla în sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Brăila, pentru a ridica un ajutor social.

A dat nas în nas cu Valerica Paraschiv, care i-a cerut să-i restituie un împrumut. Cele două asistate s-au luat la harţă, fiind liniştite de poliţistul comunitar Costel Tuican.

În faţa sediului Direcţiei, femeile s-au încăierat din nou. D

e data aceasta, Valerica, ajutată de Lenuţa Jantea, a tras-o de păr şi a lovit-o pe Lenuţa Petrea, provocţndu-i leziuni ce au necesitat 7 zile de îngrijiri medicale.

A intervenit din nou poliţistul comunitar, însă, din cauza gheţuşului, n-a mai putut face mare lucru, femeile căzând una peste alta, mai ceva ca la meciurile K1.

Imediat, a fost sesizată poliţia, oamenii legii amendându-le pe Valerica Paraschiv şi Lenuţa Jantea. Ulterior, bătăuşele au avut şi dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite