Brăila: “Teroristul” de la Palatul Finanţelor a recidivat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pirotehnistii au plecat după ce au verificat clădirea
Pirotehnistii au plecat după ce au verificat clădirea

Lucian Roşu de 44 de ani cel care în data de 30 noiembrie ora 6.30 apelând la numărul 112, a anunţat amplasarea unui plic care conţinea un praf exploziv, într-un birou situat la etajul 4 al clădirii Trezoreriei Brăila, a recidivat punând din nou autorităţile pe jar.

Vineri seara individul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru că nu a mai fost servit a provocat scandal într-un cafebar situat pe strada 1 decembrie 1918. În timp ce profera injurii la adresa personalului, bărbatul a apelat la telefonul unic 112 şi a anunţat că în loclalul cu pricina este amplasată o bombă.

Cum un echipaj de poliţie se afla la mai puţin de 100 de metri de local a fost direcţionat de dispecerul de serviciu pentru verificări.

Poliţiştii au stabilit că apelul este fals, lucru confirmat de numeroşii martori din local care l-au auzit pe Lucian Roşu cum anunţa bomba la telefonul mobil.

Pentru că Lucian Roşu era foarte agitat poliţiştii l-au imobilizat conducându-l la sediul Poliţiei Municipiului unde a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Deoarece bărbatul este recunoscut cu antecendente medicale, el a mai fost clientul spitalului de psihiatrie în două rânduri, s-a luat măsura internării acestuia într-o unitate medicală de specialitate.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite