Brăila: Teatrul „Maria Filotti” este gazda Zilelor Filmului Românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afis festival de film
Afis festival de film

În perioada 10 iunie - 10 iulie se va desfăşura cea de-a doua ediţie a proiectului naţional „Zilele Filmului Românesc". Evenimentul va fi găzduit de şase oraşe din ţară: Botoşani, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureş, Braşov, Focşani.

Reînvierea farmecului spectacolului de cinema rămâne unul dintre obiectivele de suflet pe care şi le propun organizatorii.

După succesul înregistrat la prima ediţie care a avut loc anul trecut, "Zilele Filmului Românesc" revin în acelaşi spirit, creând evenimente speciale, menite să reapropie publicul în egală măsură de marele ecran, dar şi de producţii ale regizorilor români, recunoscute la nivel internaţional.

„Încercăm nu doar să promovăm filmul românesc, dar mai cu seamă să reînviem plăcerea de a merge la cinema, un obicei care s-a pierdut în timp", declară Nicoleta Talpeş din partea Media Image Factory, organizatorul evenimentului.

La Brăila evenimentul va fi găzduit de teatrul "Maria Filotti" pe 17, 18 şi 19 iunie.

Filmele care vor putea fi vizionate sunt: "Poliţist adjectiv" şi "Bună! Ce faci?" programate pentru 17 iunie, "Nuntă în Basarabia" şi "Portretul luptătorului la tinereţe" programate pentru 18 iunie, "Periferic" şi "Francesca" în ultima zi, pe 19 iunie.

Accesul publicului va fi liber.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite