Brăila: Tarife mai mari la Zoo şi în Orăşelul Copiilor începând din aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tigrul Alf va poza din martie pentru admiratori numai contra unei taxe de cinci lei, foto Ciprian Dragomir
Tigrul Alf va poza din martie pentru admiratori numai contra unei taxe de cinci lei, foto Ciprian Dragomir

La ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, consilierii au votat noile taxe pentru acest an propuse de către Direcţia Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor (DAPT) Brăila. Vestea cea bună este că în acest unele dintre taxele pe care le va percepe DAPT rămân, totuşi, la nivelul anului trecut.

Cu toate acestea, pentru Orăşelul Copiilor şi Parcul Zoologic mai apar anul acesta câteva taxe.

„Tarifele şi taxele vor fi aplicate de către DAPT începând cu data de 31 martie 2010", se arată în hotărârea consilierilor locali municipali.

Dacă intrarea în Orăşelul Copiilor din Parcul Monument rămâne la 0,50 bani/persoană şi în 2010, preţul abonamentului familial estival pentru două persoane cu 30 de intrări va suferi o majorare de la 30 de lei, cât a fost anul trecut, la 35 de lei.

Taxe în premieră la Zoo

La Grădina Zoologică au apărut câteva modificări în ceea ce priveşte taxele de intrare. Pentru copiii sub 14 ani biletul este în valoare de 50 de bani/persoană, în timp ce pentru adulţi preţul biletului suferă o majorare de la 1,50 lei la 1,80 lei. Totodată apare o taxă pentru copiii cu vârste între 14 şi 18 ani de un leu care până acum nu a existat.

O oră de călărie la Grădina Zoologică va scoate mai mulţi bani din buzunarele părinţilor, asta pentru că până acum preţul era de doi lei, iar acum acesta ajunge la 2,40 lei. În plus, vedetele de la Zoo, Stelică şi mama lui Elvira, tigrul Alf sau maimuţica Cici vor putea fi fotografiate anul acesta numai contra sumei de cinci lei/persoană/zi, taxă nou introdusă. Nici parcarea nu a scăpat de majorări, taxa crescând de la un leu la 1,2 lei/oră.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite