Brăila: Spectacol de colinde şi muzică populară în Piaţa Halelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăilenii s-au strâns în număr mare în jurul scenei
Brăilenii s-au strâns în număr mare în jurul scenei

Direcţia Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila (DAPT) le-a oferit ieri brăilenilor, aflaţi la cumpărături în Piaţa Halelor, un spectacol de colinde şi muzică populară, joc şi voie bună.

Totodată, copii care s-au aflat cu părinţii, bunicii ori rudele, în Hală, în intervalul orar 11.30 - 14.00, au primit cadouri de la Moş Crăciun.

„Ca în fiecare an, în preajuma sărbătorilor de iarnă, DAPT oferă un mic cadou tuturor brăilenilor, care au venit la cumpărături în Piaţa Halelor. Un spectacol de colinde şi muzică populară este binevenit în orice moment, cu atât mai mult acum, înaintea sărbătorilor de iarnă", a punctat organizatorul evenimentului, Simona Drăghincescu, director DAPT.

În timp ce brăilenii îşi făceau cumpărăturile, în Hală a fost amplasată o scenă, la poalele unui brad măreţ împodobit. Acolo, pe rând, au urcat artişti brăileni şi nu numai.

Gore Belanschi a cântat pentru brăileni

Au cântat şi încântat auditoriul cunoscul interpret de muzică populară Gore Belanschi, Rela Lucan de la Craiova, Niculina Mitrea şi a ajuns în Hala brăileană chiar şi Formaţia Nemuritorii de la Buzău.

„Am noroc. Şi anul acesta, ca şi anul trecut, m-am nimerit să fiu la cumpărături când se desfăşura spectacolul. Îmi plac colindele, muzica populară", ne-a spus brăileancă Ana Maria P.

Cei mai fericiţi au fost, însă copii. Ei s-au putut bucura de întâlnirea cu Moş Crăciun şi de cadourile primite.

„Fetiţa mea, Rucsandra este foarte ataşată de Moş Crăciun, tot anul ia note bune la şcoală şi îi scrie scrisori Moşului. Acum s-a bucurat să îl poată întâlni pe Moş şi în Hală, nu numai acasă", a punctat Georgiana A., mama unei fetiţe de 8 ani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite