Brăila: Şoferii de maxi-taxi au fost luaţi la verificat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni au aplicat amenzi în valoare de aproape 40.000 lei, au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare, toate acestea în ultimele două zile.

Poliţiştii de la Serviciul şi Biroul Poliţiei Rutiere, împreună cu specialişti de la A.R.R. şi R.A.R., au acţionat zilele acestea pe arterele din municipiul şi judeţ pentru asigurarea fluenţei traficului şi verificarea legalităţii transportatorilor de persoane în regim maxi-taxi.

De asemenea, poliţiştii au mai verificat starea tehnică a autovehiculelor de transport persoane, pentru prevenirea unor evenimente rutiere cauzate de defecţiuni tehnice, dacă şoferii respectă timpii de odihnă şi dacă sunt transportaţi mai mulţi călători decât capacitatea maximă admisă a autovehiculului.

Pe parcursul acestor acţiuni, poliţiştii au constatat 83 de contravenţii dintre care 64 la şoferii de maxi-taxi şi au aplicat amenzi în valoare de 39.342 lei. Patru şoferi de maxi-taxi au fost depistaţi că nu eliberau bilete de călătorie, iar doi nu deţineau atestat.


Transport ilegal de portocale


Poliţiştii au mai depistat în trafic un şofer din judeţul Dolj care transporta cu autovehiculul 2.000 de kg de portocale pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.
Acesta a fost sancţionat contravenţional, cantitatea de portocale a fost ridicată în vederea confiscării şi autovehiculul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite