Brăila: Şeful CJ nu vrea să se joace fotbal în Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Polivalentă a fost renovată cu fonduri private, foto Ciprian Dragomir
Sala Polivalentă a fost renovată cu fonduri private, foto Ciprian Dragomir

Şeful Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu spune că în Sala Polivalentă ar trebui să se joace doar handbal, iar fotbalul ar trebui interzis. Propunerea sa vine ca urmare a faptului că a constatat că cei care practică fotbalul lasă de fiecare dată dezastru în urma lor.

Sala Polivalentă ar trebui să rămână închisă pentru fotbal, cel puţin aşa susţin autorităţile locale, nemulţumite de felul în care arată incinta după ce acolo se desfăşoară un meci de fotbal.

„Nu sunt de acord ca după ora 16.00 sala să fie închiriată pentru fotbal. Invit pe oricine doreşte să meargă acolo după o partidă de fotbal să vadă cum se strică lucrurile. Mă doare să văd ce dezastru e acolo pentru că au fost băgaţi foarte mulţi bani privaţi, peste un milion de lei", a spus preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Acesta este nemulţumit şi de faptul că brăilenii nu sunt de acord cu el pentru a limita accesul în incinta Sălii Polivalente şi spune că nu va mai face investiţii acolo.

Reamintim că Sala Polivalentă a fost reabilitată cu fonduri private şi redată circuitului competiţional la începutul lunii septembrie 2009.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite