Brăila: Se poartă coafurile în stil hollywoodian şi french-ul tunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asemenea machiajului sau manichiurii, coafura este extrem de importantă pentru înfăţişarea unei femei. Dacă vă întrebaţi ce se mai poartă anul acesta în materie de coafură, de nuanţe ori de tunsori, aici este locul perfect de unde veţi afla.

Ca să vă uşurăm "munca", am stat de vorbă cu hair stylist-ul Salonului "Glow Beauty", din complexul Eurostil, Alin Bârsan.

Acesta recomandă brăilencelor coafurile lejere şi cât mai naturale.

"La un păr lung se poartă buclele foarte mari, în stil hollywoodian, iar la un păr scurt merge o coafură rebelă, poate însemna şi ţepi, dar mai stilizaţi. De asemenea, bretonul drept şi gros este în mare vogă", ne-a dezvăluit hair stylist-ul Alin.

În ceea ce priveşte culorile, acesta ne-a spus că încă se poartă nuanţele de ciocolatiu, blond închis, arămiu. Atenţie, însă nu vă faceţi cocuri. Se poartă, în schimb, manichiura French cu accesorii.

Un alt pont pe care ni l-a dat Alin este acela că anul acesta se poartă toate nuanţele de blond. "Tuturor le stă bine cu blond, însă trebuie aleasă nuanţa cu grijă", a mai adăugat hair stylist-ul.

Aşadar, optaţi pentru flexibilitate şi lejeritate. Cu siguranţă, o coafură mereu îngrijită ne face să ne simţim mai bine. De altfel, coafura, alături de machiaj, reprezintă cartea de vizită a oricărei femei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite