Brăila: Scăpat dintr-un accident rutier, l-a lovit pe cel care filmase impactul şi-l postase pe net

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia continuă cercetările
Poliţia continuă cercetările

Sâmbătă, la 15.30, informează Poliţia Rutieră, Ahmed A., de 19 ani, din Țăndărei, Ialomița, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, din direcţia Bărăganul- Însurăței (înafara localității Bărăganul) la km 55+800 m, nu a adaptat viteza la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe sensul opus, după care a părăsit partea carosabilă în partea stângă și a lo

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unei tinere, pasageră în autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

S-a întocmit, totodată, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, la ora 23.55, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărăganul, a reclamat la Poliţie că, în timp ce se afla în fața discotecii, a fost agresionat de Valerică R., 40 de ani, din aceeaşi localitate și de Ahmed A., 19 ani, din oraşul Țăndărei.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că, pe fondul unor discuţii motivate de faptul că victima fotografiase cu telefonul mobil autoturismul lui Ahmed, după ce acesta fusese implicat în accidentul rutier - postând apoi imaginile pe un site de socializare -, agresorii l-au lovit cu pumnii și palmele în zona corpului și a capului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, fiind aplicată și măsura sancționării contravenționale a acestora, conform Legii 61/1991, republicată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite