Brăila: Scandal cu cuţite pentru un pahar de băutură/Citeşte aici detaliile FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Batâr a fost îngrijit de paramedicii SMURD, după ce a fost lovit cu cuţitul
Marcel Batâr a fost îngrijit de paramedicii SMURD, după ce a fost lovit cu cuţitul

Liniştea străzii Diana din municipiul Brăila a fost, azi-noapte, spartă de ţipetele a zeci de cetăţeni de etnie romă, care după ce s-au îmbătat, s-au luat de un trecător necunoscut. Un bărbat s-a ales cu nasul tăiat, după ce a cerut să fie „cinstit" cu ţuică.

A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru calmarea spiritelor, dar şi de aceea a paramedicilor SMURD, care i-au bandajat nasul unuia dintre romi. Bărbatul a fost „liniştit" cu cuţitul de un necunoscut căruia romii ceruseră băutură.

GALERIE FOTO AICI

Agresorul nu a fost încă identificat, iar victima, Marcel Batâr, 57 de ani, a ajuns la spital cu nasul bandajat. Aghezmuit cu licori bahice, Batâr s-a desprins din grupul de romi şi s-a luat de un trecător necunoscut. Se pare că nici Batâr nu era chiar cu mâna goală când i-a cerut trecătorului să-l „cinstească".

De la ce-a pornit scandalul

Beţia romilor de pe strada Dianei a început aseară pe la ora 18.30. Marcel Batâr, unul dintre romii care locuiesc în zonă şi care regulat provoacă, pe fondul consumului de alcool, scandaluri, a fost lovit cu un cuţit în zona feţei. Marcel Batâr era împreună cu neamurile sale la intersecţia străzilor Dianei cu Transilvaniei şi consumau o sticlă de doi litri de ţuică. Când băutura era pe terminate, Batâr s-a luat de trecător, flutârând, se pare, şi el un cuţit.

Fiind refuzat a sărit cu gura şi chiar l-a bruscat pe bărbatul de circa 50 de ani. Bărbatul nu a reuşit să scape de ţigani decât după ce l-a lovit pe Batâr cu cuţitul în zona feţei. Poliţiştii îl caută pe cel care a folosit cuţitul. Batâr a refuzat să depună plângere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite