Brăila: Sâmbătă, Cornelia şi Lupu Rednic cântă la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Rednic vă aşteaptă la Mall
Soţii Rednic vă aşteaptă la Mall

Spectacolul folcloric începe la ora 18.00, iar la finalul acestuia fanii se pot întâlni cu artiştii pentru autografe la "Gloria Jeans Coffees". În cadrul evenimentului se sărbătoreşte şi Dragobetele. Îndrăgostiţii vor primi vouchere de la magazinele din Mall, cosmetice, diplome speciale, inimioare de pluş şi certificate de căsătorie pentru o zi.

În luna dragostei, Promenada Mall a pregătit brăilenilor un concert cu totul special. Este vorba despre un spectacol folcloric. Sâmbătă, de la ora 18.00, la Mall concertează cunoscuţii artişti Cornelia şi Lupu Rednic. Sesiunea de autografe are loc la "Gloria Jeans Coffees".

Tot în cadrul evenimentului se va celebra şi Dragobetele. Cu această ocazie, îndrăgostiţii vor primi diverse cadouri, cu o singură condiţie: să participe la concursuri. Ei vor fi răsplătiţi cu vouchere de la magazinele din Mall, cosmetice, diplome speciale, inimioare de pluş şi certificate de căsătorie pentru o zi.

Cornelia şi Lupu s-au căsătorit în anul 1992.

"La un an după căsătorie am format un cuplu de muzică populară, specific zonei Maramureşului - ceteră (vioară) şi zongoră (chitară). În acelaşi an am participat la primul festival de folclor, <Alină-te dor Alină>, la Cicârlău - Maramureş, unde am obţinut premiul special al juriului", spune Lupu Rednic.

Tot în anul 1992, soţii Rednic au înregistrat primul album la studioul Sonex Zalău, intitulat "Care fruză pică jos".

"A fost cântecul cu care ne-am lansat, aducându-ne un mare succes, găsind foarte repede calea către inima publicului", a mai spus Lupu Rednic.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite