Brăila: Sala Polivalentă poate ajunge la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Polivalentă a fost reabilitată în mare parte cu fonduri private, foto Ciprian Dragomir
Sala Polivalentă a fost reabilitată în mare parte cu fonduri private, foto Ciprian Dragomir

Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila a declarat în această dimineaţă că Polivalenta poate ajunge în administrarea CJ ca urmare a descentralizării Ministerului Tineretului şi Sportului.

Şeful CJ este nemulţumit de modul în care se desfăşoară activitatea sportivă la Sala Polivalentă.

"Nu pot să înţeleg ce sport este acela care se desfăşoară până la ora 23.00 acolo. Dacă se mai continuă aşa nu ştiu ce se va alege de acea investiţie", a precizat Gheorghe Bunea Stancu.

Acesta spune că cele două administraţii împreună cu "nişte privaţi" şi-au dat mâna şi au pus la bătaie bani buni tocmai pentru a avea ceva frumos. Totodată acesta speră ca în urma descentralizării Polivalenta să ajungă la CJ.

Reamintim că în urmă cu puţin timp şeful CJ declara că nu este de acord cu desfăşurarea fotbalului în Sala Polivalentă pentru că în urma fotbaliştilor rămânea dezastru.

"Mă doare să văd ce dezastru e acolo pentru că au fost băgaţi foarte mulţi bani privaţi, peste un milion de lei", a spus preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Acesta este nemulţumit şi de faptul că brăilenii nu sunt de acord cu el pentru a limita accesul în incinta Sălii Polivalente şi spune că nu va mai face investiţii acolo.

Sala Polivalentă a fost reabilitată cu fonduri private şi redată circuitului competiţional la începutul lunii septembrie 2009.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite