Brăila: Revoltat de preţul cerut pentru o partidă de sex, un bărbat i-a administrat o mamă de bătaie prostituatei cu care negociase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de intervenţie al Jandarmeriei Brăila a fost sesizat prin reţeaua 112 că la popasul "Stejarul"  este în desfăşurare un scandal. Echipajul s-a deplasat rapid la faţa locului pentru aplanarea conflictului

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat de 29 de ani care a agresat una din prostituatele care-şi fac veacul în zonă.

„Din primele verificări, s-a constatat faptul căbărbatul a apelat la serviciile sexuale ale femeii, însă nu s-au înţeles asupra preţului convenit, motiv pentru care bărbatul a luat-o la bătaie. Când femeia a vrut să scape cu fuga, bărbatul, enervat la culme, a scos un briceag cu care a încercat din nou să o lovească", ne-a declarat plt. Sorin Neftode purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

Scandalagiul s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, iar în momentul în care femeia va prezenta un certificat medico-legal, acesta riscă să fie cercetat şi pentru altă infracţiune, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite