Brăila: Revista presei locale – şoferii care vor parca neregulamentar se vor trezi cu maşinile blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Deşi pe perioada sezonului rece municipalitatea a renunţat la procedeul de blocare al maşinilor parcate neregulamentar, Direcţia de Administrare şi Gospodărire Locală spune că va relua acest proces odată cu încălzirea vremii.

Activitatea de blocare a roţilor maşinilor parcate neregulamentar a luat o pauză de câteva luni, însă nu a încetat definitiv. Conducerea Direcţiei de Administrare şi Gospodărire Locală spune că încetarea temporară a acestei activităţi a fost cauzată de condiţiile meteorologice, scriu jurnaliştii de la cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Dezastru după topirea zăpezilor la Brăila. Pe lângă faptul că sunt foarte multe gropi, unele au o adâncime suficient de mare încât să poată avaria suspensiile sau roţile maşinilor. Adevărate cratere se găsesc, de exemplu, pe Şos. Baldovineşti, unde şoferii grăbiţi sau neatenţi au toate şansele să ajungă cu autoturismele direct în service dacă iau în plin o astfel de gaură din asfalt. Reprezentanţii Primăriei spun că, deocamdată, nu se pot face reparaţii cu plombe asfaltice, din cauza condiţiilor meteorologice, scrie "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Înscrierile pentru clasa I încing din nou spiritele. Inspectoratele şcolare judeţene se vor asigura că toate unităţile şcolare, inclusiv liceele care au în structură clase I - IV, cunosc arondarea străzilor din fiecare localitate şi vor transmite acestora obligaţia înscrierii cu prioritate a copiilor care locuiesc în apropierea şcolii şi ulterior, în limita locurilor disponibile, a celorlalţi solicitanţi. În plus, unităţile şcolare vor răspunde în scris şi în timp util tuturor solicitărilor de înscriere depuse de către părinţi şi vor afişa, până la data de 7 mai 2010, lista copiilor înscrişi în clasa I, scriu jurnaliştii de la "Arcaşu" în ediţia online.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite