Brăila: Revista presei locale – Moarte învăluită în mister în familia unui fermier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele de astăzi abordează subiecte variate. Dacă "Obiectiv Vocea Brăilei" are în atenţie cazul lui Costel Gheorghe, de 38 de ani care a fost găsit spânzurat în apropiere de Pădurea Viişoara,  "Arcaşu" abordează subiectul fierbinte al momentului, noul lider de la PSD.

Fiul unuia dintre cei mai cunoscuţi fermieri brăileni, Gheorghe Gheorghe, s-a spânzurat, cadavrul său fiind descoperit, sâmbătă, în Pădurea Viişoara. Deşi nu se cunosc motivele pentru care Costel Gheorghe a decis să facă acest lucru, anchetatorii nu iau în calcul altă variantă decât sinuciderea, mai ales că au găsit şi un bilet de adio.

Bărbatul avea 38 de ani, era căsătorit şi urma să devină tată, soţia sa fiind însărcinată în câteva săptămâni.
Trupul neînsufleţit al lui Costel Gheorghe a fost descoperit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.30, de un bărbat din comuna Victoria.

Acesta a sesizat imediat Poliţia oraşului Însurăţei că, pe marginea dumului de acces spre Pădurea Viişoara, un tânăr este spânzurat de creanga unui copac - scriu jurnaliştii de la "Obiectiv Vocea Brăilei".

"România participă în continuare la Programul PISA" anunţă cotidianul "Obiectiv Vocea Brăilei" - Ca ţară a Uniunii Europene, România participă la programul PISA 2012 - Programme for International Student Assessment, dezvoltat de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), iar pentru acest lucru a alocat de la bugetul de stat 122.000 de euro, plătibili OECD în patru tranşe anuale.

PISA este un studiu comparativ internaţional care măsoară achiziţia competenţelor de bază ale elevilor de 15 ani, aflaţi la finalul învăţământului obligatoriu, în trei domenii: Citire/Lectură, Matematică şi Ştiinţe.

Pregătirea şi administrarea sa se realizează în cicluri de câte patru ani consecutivi, următorul ciclu este cel din 2010-2013, cu începere din anul 2010. Programul este proiectat în acest moment până în anul 2015.

Ediţia online a cotidianului "Arcaşu" titrează - "PSD - în glorie? S-a schimbat şefia!" - După o săptămână plină de "peripeţii", alias, jocuri politice, înţelegeri, turnătorii, devieri de la cele mai elementare reguli, şi cam tot ce se poate descoperi în viaţa socială şi politică, câştigătorul primei funcţii din PSD este Victor Ponta.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite