Brăila: Recital de folk şi cover-uri la Clubul "Toate pânzele sus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri 17 septembrie 2010 la Clubul "Toate pânzele sus" din Brăila, de la ora 19.30, va avea loc un recital de folk şi cover-uri cu Mihai Napu, membru al "Cenaclului Flacăra" şi a trupei "Totuşi".

Solist vocal şi chitarist, Mihai Napu este cunoscut în lumea muzicală cu piesele "Suntem pe mâna unor nebuni", "Nu pleca", "Iubire divină", "Nuntă fără mireasă", "Scrisoare măicuţei", melodii care îi aparţin.

Şi-a început activitatea artistică în anul 1994, ca membru al "Cenaclului Flacăra", avându-l ca mentor pe poetul Adrian Păunescu, iar după un an înfiinţează trupa "Est", împreună cu Florentin Micolof.

Din anul 2000, începe colaborarea cu formaţia de muzică aromână "Shopatlu" condusă de brăileanul Nicuşor Grameni, iar în 2004 intră în grupul vocal "Boema", înfiinţat de cunoscutul artist Victor Socaciu.

De asemenea, luna trecută la iniţiativa lui Radu Pietreanu, Mihai Napu şi Tică Lumânare, ia fiinţă trupa "Vacanţa Muzicală", iar pe 2 septembrie 2010, a susţinut primul concert într-un club din Bucureşti. Genul abordat este folk, inclusiv prelucrări specifice ale unor piese folclorice, în funcţie de atmosferă şi de disponibilitatea spectatorilor la feed-back.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite