Brăila: Peste un milion de lei s-au cheltuit pentru sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numai focul de articii a costat 100 de mii de lei
Numai focul de articii a costat 100 de mii de lei

Cotidianul Adevărul de Seară a aflat pentru dumneavoastră cât a costat municipalitatea distracţia de Revelion. S-au cheltuit peste 1 milion de lei.

Aici intră atât focul de artificii, luminiţele, ghirlandele, clopoţeii şi brăduţii multicolori, cât şi onorariile artiştilor care au cântat în noaptea dintre ani pentru brăileni.

Spectaculosul foc de artificii, care a ţinut miile de brăileni strânşi în Piaţa Independenţei cu ochii aţintiţi spre cer timp de şapte minute, a costat peste 100 de mii de lei.

Artişii, care l-a rândul lor au făcut un spectacol de neuitat pe scena amplasată în faţa Primăriei, au primit câteva alte sute de mii de lei pentru prestaţia lor.

Brăila a fost împodobit în acest an de o firmă din Piatra Neamţ de aproape 700 de mii de lei.

Distracţie pentru toate gusturile

Chiar dacă am sărăcit cu peste un million de lei, Primăria şi Consiliul Judeţean au oferit brăilenilor, care şi-au propus să petreacă Revelionul în Piaţa Independenţei, un spectacol pe cinste şi pentru toate gusturile.

În uralele publicului, show-ul a debutat pe ritmurile DJ-ului Jansen, urmat de trupa de dans Jolie. Piesa de rezistenţă a serii a fost Formaţia Alexandra Ungureanu & Crush, care a făcut un mega spectacol.

Tinerii au fost îndelung aplaudaţi. Apoi, pe scenă şi-a făcut apariţia Trupa Roller Sisters şi un grup de urători. Partea a doua a programului a fost dedicată cântecului popular.

Alături de cunoscutul interpret de muzică populară Gore Belanschi au mai cântat Laura Şoga, Niculina Mitria, Gina Păcuraru, Maria Mărgineanu, Mioara Mănăilă, Tudorel Săcăluş, Raluca Bobe şi Dragoş Bobe.

Timp de câteva ore, oraşul a răsunat de muzică şi voie bună.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite